Nieuws/Entertainment
3072415
Entertainment

Guus Meeuwis en Manon Meijers wonen samen

Guus Meeuwis en Manon Meijers wonen samen en de styliste is niet alleen verheugd daarom, maar ook om het feit dat ze af en toe in de kast van de zanger kan ’shoppen’.

„Proost, op samenwonen! En dubbele kasten! En op shoppen in zijn kast en ontdekken dat die blouse jou ook leuk staat 😇”, schrijft Manon bij een foto waarop ze de destreffende blouse draagt op Instagram.

De twee zijn al zeker sinds de zomer van 2016 samen, maar zetten nu dus een volgende stap in hun relatie. Dat hij daarom zijn kledingkast moet delen, lijkt Guus niet te deren. ''En eerlijk is eerlijk... dat hemd staat jou veel beter..'', plaatst de 46-jarige Brabantse zanger onder de foto op Instagram. ''En toen was ons huis ineens een paleis..'', schrijft hij verder.

In december kwam in het nieuws dat Guus zijn huis in Tilburg liet slopen. Hij had het datzelfde jaar gekocht. Buurtbewoners waren boos dat het pand - een markante villa - zomaar tegen de vlakte mocht gaan. Het pand kende geen beschermde of monumentale status, dus de sloop kon zijn doorgang vinden.

Sinds de zomer van 2016 heeft het stel een relatie. Daarvoor was Guus getrouwd met Valérie, met wie hij vier kinderen heeft.