Nieuws/Entertainment
307830
Entertainment

Charli XCX zegt shows af om amandelontsteking

Charli XCX heeft twee concerten in Japan gecanceld. De 25-jarige Britse zangeres is flink ziek, zo laat ze weten op Instagram.

„Ik ben al een aantal dagen behoorlijk ziek. Ik heb een ernstige amandelontsteking en koorts. Ik ben helemaal niet in staat geweest om mijn hotelkamer te verlaten”, aldus Charli XCX, die vandaag eigenlijk moet optreden in Tokio en morgen in Osaka.

De zangeres vertelt dat ze is flauwgevallen toen ze langs de douane moest op het vliegveld in China. „Sindsdien krijg ik injecties en zit ik aan de antibiotica, maar ik word nergens beter van. Ik kan niet eens uitleggen hoe enthousiast ik was om naar Japan te komen.”

Charli zegt dat ze haar verblijf had verlengd zodat ze ook allerlei andere projecten kon doen in Japan. Maar die moet ze nu ook laten schieten. „Vanmorgen vertelde de dokter mij dat ik niet kon optreden zonder mijn gezondheid en stem verdere schade toe te brengen.” De zangeres belooft haar fans snel terug te komen naar Japan. „Ik houd van jullie en het spijt me.”