Nieuws/Entertainment
307853
Entertainment

Jay Z vergeeft Kanye tirades over gezin niet

Jay Z en Kanye West hebben al een tijdje ruzie. Eerdere ruzies werden bijgelegd, maar het komt voorlopig niet goed tussen de twee rappers. Dat onthulde Jay Z in een podcast met Elliott Wilson en B. Dot.

In de podcast spreekt Jay Z voor het eerst over de ruzie met Kanye. Hij is vooral boos dat West het op het podium over zijn gezin heeft gehad. „Wat mij echt heeft gekwetst, is dat hij mijn kinderen en vrouw erbij heeft betrokken.” Tijdens een van zijn beruchte tirades noemde Kanye Jay Z’s vrouw Beyoncé een diva en zei hij dat hun kinderen nog nooit samen hebben gespeeld.

„In het verleden hebben we ons over grotere ruzies heengezet. Maar je hebt mijn gezin erbij betrokken, dus nu heb je een probleem met mij. Dat is echt, écht een probleem. En hij weet dat het probleem is. Hij weet dat hij de grens heeft overschreden”, aldus Jay Z. „Ik ken hem. Ik weet dat hij dit weet, omdat ik nog nooit zoveel afstand tussen ons heb laten ontstaan door een ruzie. En we hebben er veel gehad, want dat is wie wij zijn. Dat vind ik leuk aan hem. Hij is eerlijk, hij is open en hij zegt vaak dingen die niet juist zijn en dat erkent hij wel.”