Nieuws/Entertainment
308022
Entertainment

Joel Silver aangeklaagd om dode assistente

Joel Silver wordt door de familie van zijn overleden assistente Carmel Musgrove voor de rechter gesleept. Volgens familieleden is de producent van onder meer The Matrix, Die Hard en Lethal Weapon mede schuldig aan haar dood.

Silver was in 2015 op het eiland Bora Bora om het huwelijk van acteurskoppel Jennifer Aniston en Justin Theroux te vieren. Hij liet onder andere zijn persoonlijk assistente Carmel invliegen.

Tijdens de festiviteiten zou Carmel stevig gefeest hebben met Silvers privéchef Martin Herold. De twee dronken veel alcohol en combineerden dat ook nog eens met cocaïne en wiet. Na die avond raakte Musgrove zoek. Korte tijd later werd haar naakte lichaam in een lagune vlakbij haar bungalow ontdekt.

Uit rechtbankpapieren, in handen van TMZ, blijkt dat een combinatie van alcohol, cocaïne, oververmoeidheid door werk en oververhitting Carmel fataal werd tijdens een nachtelijke zwempartij. Volgens de familie Musgrove, die Silver nu voor de rechter sleept, heeft de filmproducent, of een van zijn medewerkers, Carmel voorzien van cocaïne en drank. Bovendien zou hij haar te veel hebben laten werken.