Nieuws/Entertainment
309140
Entertainment

Sterren geraakt door overlijden Jerry Lewis

Verschillende sterren hebben op social media laten weten geraakt te zijn door het overlijden van Jerry Lewis.

Zo schrijft Whoopi Goldberg: „Jerry Lewis is vandaag overleden. Miljoenen mensen van over de hele wereld hielden van hem, miljoenen kids heeft hij geholpen met zijn stichting. RIP en condoleances voor zijn familie.”

Samuel L. Jackson: „Het was ongelofelijk om de fantastische Jerry Lewis gekend te hebben en met hem gelachen te hebben! Hij zal ze ook in het hiernamaals laten lachen.”

Paul Abdul laat weten: „Mijn hart is gebroken nu Jerry Lewis is overleden. Zijn films met Dean Martin zijn nog steeds enkele van mijn favoriete...”

Joan Collins plaatste een foto op Instagram waarop ze samen met Lewis te zien is. „De koning van de comedy Jerry Lewis was een uitzonderlijk talent en een goede vriend. Rust in vrede. Je zult ontzettend gemist worden.”Ook Gavin DeGraw haalt herinneringen aan de acteur op: „Ik was enorm vereerd om dit icoon te ontmoeten. Een wereldberoemde komiek, regisseur en filantroop.”

In ons land is het nieuws ook hard aangekomen. Jon van Eerd schrijft: „Jerry Lewis is overleden. Niet een gemakkelijke man om te begrijpen, maar een verlies voor de comedy en zeker een persoonlijke inspiratiebron.”