Nieuws/Entertainment
3093338
Entertainment

VIDEO: Dit zijn de verleiders van Temptation Island 2019

De verleiders van Temptation Island 2019

De verleiders van Temptation Island 2019

Werden eerder deze week al de verleidsters van het nieuwe seizoen van Temptation Island bekendgemaakt, inmiddels is ook duidelijk welke mannen alles op alles gaan zetten om de relaties van de deelnemers op de proef te stellen.

De verleiders van Temptation Island 2019

De verleiders van Temptation Island 2019

Vanaf 14 februari is weer te zien hoe sterk de relaties zijn van twee Nederlandse en twee Vlaamse stellen in het nieuwe seizoen van Temptation Island. Ook dit keer blijkt het weer een stuk lastiger om trouw te blijven dan gedacht. Uit een nieuwe teaser bleek namelijk al dat er iemand flink over de schreef gaat. Nu alle verleid(st)ers bekend zijn, kan het grote speculeren dan ook eindelijk gaan beginnen!

Jaimy (21) uit Amsterdam

Jaimy is volgens HLN.be een spontane jongen die is opgegroeid is in het Amsterdamse horecaleven. Hij zegt een jongen met manieren te zijn die toch helemaal los kan gaan. En dan bedoelt hij niet alleen op de golfbaan.

Danicio (21) uit Amsterdam

Danicio is een womanizer die wel van wat aandacht houdt. Eerst denken dan doen, gaat voor hem zeker niet op en hij doet gewoon zijn eigen ding. Een drankje betekent voor Danicio de start van de jacht.

Jietse (21) uit Brugge

Jietse is de ideale schoonzoon van het stel. In plaats van los te gaan in de kroeg, blijft hij liever thuis om lekker te koken en samen een drankje te drinken. Hij ziet zichzelf als ambitieuze ondernemer waarbij vrouwen hun hart kunnen uitstorten.

Ricardo (23) uit Zwolle

Net als Danicio is Ricardo gek op aandacht. Hij ziet zichzelf als een echte leider en is ervan overtuigd de koppels te breken.

Giorgio (23) uit Genk

Giorgio brengt veel van zijn tijd in de sportschool door en is van plan zijn lijf in de strijd te gooien om zo de vrouwen voor hem te winnen.

Maxime (24) uit Sint-Truiden

Aan de warme temperatuur in Thailand hoeft Maxime in ieder geval niet te wennen aangezien hij bijna zijn hele leven in Dubai heeft gewoond. Hij is extravagant, uitbundig, erg direct en toch nog charmant.

Gaetan (25) uit Olsene

He’s got the beauty and the brains. Gaetan is account manager, model en ook nog eens grappig. Hij omschrijft zichzelf als de definitie van een Congolese man: humoristisch, karaktervol, ijdel, sociaal en een passionele danser. Helaas voor de vrouwen die hem wel zien zitten, gelooft hij niet in relaties en wil hij altijd single blijven.

Timone (26) uit Almere

Met zijn kale kop, lichte baardje en gespierde lichaam ziet Timone eruit als een échte bad boy, maar onder dat alles schuilt een rustige jongen. Toch moet je oppassen, want met zijn eeneiige tweelingbroer ruilt hij gerust zijn veroveringen uit...

.