Nieuws/Entertainment
3094991
Entertainment

Beyoncé en Jay Z geven een leven lang gratis concertkaarten weg

Beyoncé en haar man Jay Z zijn een opmerkelijke actie gestart: wie kiest voor een vegan-levensstijl maakt kans op een leven lang gratis tickets voor hun concerten.

Fans die hun gehaktballetje niet kunnen laten staan hoeven niet te treuren, want om kans te maken op deze grote prijs hoeven ze niet de gehele week plantaardig te eten.

Beyoncé riep eerder al op om meer plantaardig te gaan eten. Zo zou volgens Bee en Jay veganistisch eten ’verregaande invloed hebben op gezondheid en milieu’.

Beyoncé en Jay-Z zijn door de komst van hun kinderen anders gaan denken over voedsel, schrijven ze in het voorwoord van The Greenprint: Plant-Based Diet, Best Body, Better World van Marco Borges, de personal trainer van de zangeres. „Het krijgen van kinderen heeft ons leven meer veranderd dan wat dan ook”, schrijven de twee, die een 6-jarige dochter en een tweeling van 18 maanden hebben. „We zagen gezondheid als een dieet, sommige werkten voor ons, andere niet. Zodra we gezondheid als waarheid beschouwen, in plaats van een dieet, werd het onze missie om die waarheid en levensstijl met zoveel mogelijk mensen te delen.”