Nieuws/Entertainment
310758
Entertainment

Chrissy Teigen heeft moeite met alcohol

Chrissy Teigen en John Legend

Chrissy Teigen en John Legend

Chrissy Teigen kan moeilijk maat houden wanneer ze alcohol drinkt. Dat vertelt het 31-jarige model openhartig tijdens een interview met het Amerikaanse Cosmopolitan. Een glaasje wijn voor, tijdens en na een awardshow, werd voor de echtgenote van zanger John Legend een routine.

Chrissy Teigen en John Legend

Chrissy Teigen en John Legend

„Ik voelde me na zo’n show altijd slecht als ik me weer eens voor schut had gezet”, vertelt Teigen. Het model realiseert zich dat haar ongeremde drankgebruik ontzettend schadelijk kan zijn voor haar reputatie. „Je voelt je vreselijk, want het straalt slecht op je af. Ook op John, op iedereen”, aldus het model.

Teigen vertelt dat het moeilijk is om van de drank af te blijven, omdat er tijdens prijsuitreikingen en evenementen altijd alcohol wordt geschonken. „En het probleem is dat ik niet het type ben dat één glaasje drinkt”, geeft ze toe.

Tijdens een recente vakantie in Bali dronk het model helemaal niet en ze was positief verrast over de effecten. „Ik werd wakker en voelde me geweldig. Mijn huid voelde ook goed aan. Ik was zo blij”, zegt ze. Teigen overweegt zelfs om de fles helemaal te laten staan: „Ik moet mezelf fixen.”