Nieuws/Entertainment
3115938
Entertainment

R. Kelly kondigt tournee Australië aan

Terwijl hij in thuisland Amerika zwaar onder vuur ligt naar aanleiding van de onthutsende documentaireserie Surviving R. Kelly, waarin hij door meerdere vrouwen wordt beschuldigd van seksueel en mentaal misbruik, kondigt R. Kelly op Twitter zijn aankomende King of R&B-tour naar Australië, Nieuw-Zeeland en Sri Lanka aan. Wanneer de zanger de landen aan doet voor een optreden is niet bekend, meldt Page Six.

Bij de geplaatste foto staat simpelweg: „Ik zie jullie snel, Australië, Nieuw-Zeeland en Sri Lanka!” Wie, wat, waar en wanneer zijn vooralsnog onbeantwoorde vragen.

Kelly heeft een paar zware weken achter de rug, waarin hij zich met hand en tand moest verdedigen tegen de zaken waarvan hij beschuldigd werd door vroegere vriendinnen, hun ouders en zelfs familieleden. De zanger meent nog altijd dat hij onschuldig is en dat de vrouwen die in zijn zogenaamde ’seks-cult’ zouden zitten, dat geheel uit vrije wil doen. Zijn platenmaatschappij Sony Music liet Kelly, onder druk van boze menigte, vallen en ook sterren die eerder een duet met hem opnamen zeiden ’niets meer met hem te maken willen hebben’.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop