Nieuws/Entertainment
312120
Entertainment

Winston Gerschtanowitz blij dat hij Mensenkennis niet speelt

Winston Gerschtanowitz is blij dat niet hij, maar tal van andere bekende Nederlanders deelnemen aan Mensenkennis. Winston presenteert het nieuwe SBS6-programma, waarin de mensenkennis van ’bekend Nederland’ wordt getest.

„Ik zat er heel vaak naast”, geeft Winston toe voor de camera van het ANP. Aan de hand van verschillende filmpjes moeten de deelnemende BN’ers inschatten hoe mensen in bepaalde situaties reageren. „Mensenkennis is iets wat we allemaal hebben, als het goed is, maar hoe goed is die?”, schetst Winston de vraag die centraal staat in zijn nieuwe programma, dat vanaf 29 augustus te zien is.

Enorm fanatiek

Winston heeft zich „echt verheugd” op Mensenkennis, een van de programma’s waarvan bij zijn overstap van RTL naar SBS al duidelijk was dat Winston het ging presenteren. „En het is ook echt uitgepakt zoals ik had gehoopt.”

De opnamen waren volgens Winston een feestje. „Het is een heel leuk programma om te presenteren, ik heb heel erg veel plezier gehad. Ook met het publiek, er zijn mensen die echt schaterlachend uit de filmpjes kwamen.”

Alle deelnemende BN’ers waren volgens de presentator „enorm fanatiek.” „Niet alleen Remy Bonjasky of Rico Verhoeven, die fanatiek geboren zijn als vechters, maar ook Fred van Leer, Richard Groenendijk en ook Irene Moors.” Winston is blij dat zo veel sterren in de studio aanschoven. „Het is een prachtige line-up. Daar ben je altijd blij mee, want het is niet vanzelfsprekend dat iedereen komt.”