Nieuws/Entertainment
3126199
Entertainment

Meghan: ’Harry wordt de beste vader’

Hoewel de baby van Harry en Meghan nog geboren moet worden, hebben de twee nu al veel bewondering voor elkaar als ouders. „Ze heeft een zware baby in haar buik”, zou Harry donderdag gezegd hebben tijdens de Endeavor Fund Awards. De hertogin sprak op haar beurt haar vertrouwen uit in Harry als vader. „Hij wordt de beste vader.”

De Britse royals hebben al goed kunnen oefenen op hun labradorpuppy. Acteur Ross Kemp, die de awardshow aan elkaar praatte, sprak hier naar eigen zeggen over met het koppel. „We hadden het over het feit dat zij een puppy hebben en dat wij ook een puppy hadden voordat we ons eerste kind kregen”, zegt Kemp in het Amerikaanse tijdschrift People. „Het bereidt je voor op het verschonen van luiers en alles eromheen.” De Britse acteur is daarnaast erg te spreken over Harry en Meghan. „Als je kijkt naar alle sterren op de hele wereld zijn er waarschijnlijk geen grotere dan deze twee. Ze zijn heel down-to-earth, warm en goede mensen met het hart op de juiste plaats.”

Ook de slechtziende renner Kelly Ganfield sprak donderdag met het koppel tijdens het awardgala voor veteranen. Haar 3-jarige dochtertje stond erbij. „Ze heeft een hersenafwijking en Meghan was fantastisch met haar. Harry straalde, maar dat doet hij altijd.”