Nieuws/Entertainment
314412338
Entertainment

Pakt Meghan haar lifestyleblog weer op?

Volgens koninklijke insiders zou Meghan, hertogin van Sussex, haar voormalige lifestyleblog The Tig weer nieuw leven willen inblazen. Hiermee was ze actief voordat ze Harry ontmoette en stopte daarmee toen hun relatie bekend werd. Dit meldt Page Six.

„Ik denk dat Meghan weer aan de slag gaat met The Tig, dat in wezen lijkt op Goop, de site van Gwyneth Paltrow. Daarmee zou ze dus de directe concurrentie met Paltrow aangaan. Volgens bekenden van mij is Meghan hier al een poosje mee bezig en lanceert ze straks ook een nieuw Instagram account waarmee ze veel mensen kan bereiken. Ik denk dat het heel interessant kan worden, omdat ze creatievelingen vanuit de hele wereld samenbrengt en daarmee de massa wil inspireren”, aldus koninklijk expert Myka Meier tegenover de podcast Royally Obsessed.

Op The Tig behandelde Meghan lifestyle onderwerpen als mode, beauty, eten en reizen. Volgens Meier zou de voormalige royal veel geld kunnen verdienen met de re-launch van haar site door samenwerkingen met bedrijven aan te gaan.