Nieuws/Entertainment
3144980
Entertainment

’Heidi Klum (45) verwacht vijfde kindje’

Heidi Klum en Tom Kaulitz

Heidi Klum en Tom Kaulitz

In december maakte Heidi Klum (45) bekend in het huwelijksbootje te stappen met Tom Kaulitz (29). De datum van het huwelijk is nog niet bekend, maar zal naar verwachting vooral afhangen van of het model mét of zónder dikke buik in haar trouwjurk voor het altaar wil staan. Klum zou namelijk zwanger zijn.

Heidi Klum en Tom Kaulitz

Heidi Klum en Tom Kaulitz

Aan het lichaam van Heidi is op het eerste oog nog niets te zien, maar het valt wel op dat ze de laatste tijd vooral in jurken op de rode loper verschijnt met een losse, gedrapeerde stof over haar buik of juist gebruik maakt van drukke prints die een eventueel buikje prima kunnen verbloemen. Hoewel haar kledingkeuze eigenlijk geen grond is voor speculaties over een eventuele zwangerschap, zijn uitspraken van modeontwerper Wolfgang Joop, een goede vriend van haar, dat wel.

Wanneer hem in een interview op RTL Deutschland gevraagd wordt of het model inderdaad zwanger is, antwoordt hij bevestigend. „Ik denk het wel! Tom heeft het mij gezegd!” Heidi en Tom ontkennen het hardnekkige gerucht bovendien ook niet. Kaulitz liet enkel weten daar niets over te willen zeggen.

Als Heidi inderdaad zwanger is, zou het haar vijfde kindje worden, Kaulitz zou wel voor de eerste keer vader worden.