Nieuws/Entertainment
3147526
Entertainment

Bill Cosby in de bak eindelijk gestopt met koffiedrinken

Bill Cosby

Bill Cosby

Volgens de advocaat van Bill Cosby is de voor seksueel misbruik veroordeelde komiek in de gevangenis gestopt met het drinken van koffie en eten van brood.

Bill Cosby

Bill Cosby

Ondanks de ernstige zaak waarvoor Cosby veroordeeld is, ziet zijn advocaat er de ironie van in. „Dat is grappig, want hij probeert al 55 jaar te stoppen met koffie drinken, maar kennelijk was dit er voor nodig om hem zo ver te krijgen”, vertelt hij aan Page Six. Cosby is dan ook al flink afgevallen.

De advocaat is de enige persoon die bij de voormalig Cosby Show-ster op bezoek komt. Cosby wil zijn vrouw, kinderen en verdere familieleden niet blootstellen aan de wereld tussen gevangenismuren. Hij zit een straf uit tussen de drie en tien jaar, nadat hij schuldig werd bevonden aan drie gevallen van seksueel misbruik, die voor de strafbepaling werden samengevoegd tot één zaak. Hij werd door meer dan vijftig vrouwen beschuldigd, maar alleen de zaak van Andrea Constand kon gebruikt worden in de rechtbank. Cosby zelf claimt nog steeds onschuldig te zijn.