Nieuws/Entertainment
3167373
Entertainment

Kinky! Zo leerde Daniel Radcliffe zijn vriendin kennen

Daniel Radcliffe, Erin Darke

Daniel Radcliffe, Erin Darke

Als celebrity leer je de liefde van je leven vaak op een net wat andere manier kennen dan gewoon in de kroeg of zelfs supermarkt. Maar bij Daniel Radcliffe en zijn vriendin Erin Darke sloeg de vonk op een wel heel opmerkelijke manier over.

Daniel Radcliffe, Erin Darke

Daniel Radcliffe, Erin Darke

Bij de meeste mensen gaat er wel een tijdje overheen voordat ze overgaan op orale seks, maar Daniel en Erin lieten er geen gras over groeien. De Harry Potter-acteur vertelt in People Tv’s Couch Surfing dat hij zijn vriendin leerde kennen tijdens de opnames van de film Kill Your Darlings.

In een van de scènes moest Darke de acteur oraal bevredigen in een bibliotheek. „Het is echt een fantastisch verhaal om ooit aan onze kinderen te vertellen”, grapt Daniel. „Onze karakters leren elkaar kennen en flirten met elkaar, dus er is nu een mooie opname van onze eerste ontmoeting.”

In een eerder interview met Playboy gaf Daniel ook al toe dat hij meteen voor de charmes van Erin viel toen hij haar zag. Volgens hem is het geflirt en de aantrekkingskracht in de film dan ook niet gespeeld. „In ieder geval niet vanuit mij.”