Nieuws/Entertainment
3173907
Entertainment

The Jonas Brothers komen weer bij elkaar

The Jonas Brothers, Nick, Joe en Kevin

The Jonas Brothers, Nick, Joe en Kevin

The Jonas Brothers komen na zes jaar weer bij elkaar. De broers Nick, Joe en Kevin gaan nieuwe muziek uitbrengen en er wordt een documentaire gemaakt over hun reünie, meldt The Sun.

The Jonas Brothers, Nick, Joe en Kevin

The Jonas Brothers, Nick, Joe en Kevin

De band The Jonas Brothers werd in 2005 gevormd. Door de jaren heen hebben zij meer dan 20 miljoen platen verkocht. In 2010 stopten ze met de band. De broers deden in 2013 een poging om weer bij elkaar te komen, maar dat is uitgelopen op een fiasco. Ze kregen ruzie over de muziekrichting van hun nieuwe album en zijn uiteindelijk definitief uit elkaar gegaan. Dat geplande album is er nooit gekomen. In totaal hebben Nick, Joe en Kevin samen vijf albums uitgebracht.

Na een paar jaar wat tijd voor zichzelf te hebben genomen, zijn ze die onenigheid te boven gekomen. Privé brachten ze al vaker samen tijd door; zo gingen ze met elkaar op skivakantie, vierden ze kerst met hun families en waren Nick en Joe samen met hun geliefden Priyanka Chopra en Sophie Turner op stap. Nu het zakelijk ook weer klikt, is het wachten op een nieuw album van de broers.