Nieuws/Entertainment
3174526
Entertainment

Sylvie slaat terug: schikking na uitlatingen Sabia

Sylvie Meis kan opgelucht ademhalen: nadat Sabia in het programma Global Gladiators fel uithaalde naar La Meis en daarbij beweerde dat Sylvie helemaal geen borstkanker heeft gehad, zijn Sylvie en de Duitse zender Pro Sieben tot een schikking gekomen.

Sylvie schrijft op Instagram dat Pro Sieben een niet nader bekendgemaakt geldbedrag heeft gestort op de rekening van een stichting voor kankerpatiënten.

Ook meldt ze in datzelfde bericht dat ze graag excuses had gekregen van voormalig boezemvriendin Sabia. Hoewel dit niet is gebeurd, heeft Sylvie er vertrouwen in dat die zich voortaan gedeisd houdt. „Ik zou het gepast hebben gevonden als mevrouw Boulahrouz zich bij mij had verontschuldigd. Maar ze heeft op papier beloofd niks meer te zeggen over dit onderwerp.”

Touriya Haoud, die zich ook nog bemoeide met de affaire door de kant van Sabia te kiezen, wordt in de verklaring van Sylvie verder niet genoemd.

Pro Sieben liet in september al weten alle gewraakte fragmenten en verwijzingen onmiddellijk van de site laten halen. Nu ze een schikking hebben getroffen, lijkt de kous daarmee af.