Nieuws/Entertainment
3178509
Entertainment

Bobbi Eden doet het met Harry Piekema

Bobbi Eden

Bobbi Eden

Realityster Bobbi Eden en acteur Harry Piekema doen als kandidaten mee aan het vierde seizoen van de duettenshow It Takes 2 die SBS6 komend voorjaar uitzendt.

Bobbi Eden

Bobbi Eden

Ook actrice Imanuelle Grives, Fox Sports-presentator Jan Joost van Gangelen, Shownieuws-presentatrice Lisa Michels en acteur Pim Muda van de Ashton Brothers laten hun zangkunsten door de jury beoordelen. SBS6 maakte de eerste zes namen van de bekende Nederlanders dinsdagavond bekend en later op de avond werd bekend dat ook schrijfster, foodblogger, en zus van Doutzen, Rens Kroes, actrice Loes Haverkort en YouTuber Stefan Jurriens van StukTV meedoen.

It Takes 2 is een tv-show waarin BN’ers met geen of nauwelijks zangervaring gaan zingen. Ze werken onder leiding van professionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis aan hun gouden keeltje. De drie zangprofessionals stellen zélf hun team samen. In de eerste aflevering geven de deelnemers hiervoor eerst een solo-optreden. De professionals kunnen deze optredens niet zien en beoordelen dus alleen de stemmen.

Maandag was al aangekondigd dat Winston Gerschtanowitz de show samen met Gordon gaat presenteren. Edsilia Rombley vervangt Angela Groothuizen in de jury. Ronnie Flex en Gerard Ekdom blijven als jurylid aan het amusementsprogramma verbonden.

Eind november werd bekend dat It takes 2 dit voorjaar naar SBS6 gaat. De uitzendingen beginnen in het voorjaar.