Nieuws/Entertainment
3194072
Entertainment

Jussie Smollett uit Empire geschreven

Jussie Smollett zal niet te zien zijn in de laatste twee afleveringen van Empire. Dat meldt BBC. In een verklaring laten de FOX weten dat de afgelopen weken ’ontzettend emotioneel’ zijn geweest voor het team.

Jussie is de afgelopen vijf jaar een belangrijk lid van onze Empire-familie geweest en we geven veel om hem”, meldt FOX. „Hoewel deze aantijgingen zeer verontrustend zijn, vertrouwen we op het juridische systeem en het verloop van het proces. We zijn ons ook bewust van de effecten van dit proces op de cast- en crewleden die aan de serie werken. Om verdere verstoringen op de set te voorkomen hebben we besloten om de rol van 'Jamal' uit de laatste twee afleveringen van het seizoen te verwijderen.”

De 36-jarige Smollett kwam donderdag op borgtocht vrij nadat hij werd gearresteerd, omdat hij de mishandeling in scène gezet zou hebben in de hoop zijn carrière een boost te geven. Kort daarna ging hij naar de set van Empire om zijn excuses aan te bieden. Jussie ontkent dat de aanval nep zou zijn geweest.