Nieuws/Entertainment
3195078
Entertainment

Prinses Caroline een van de weinige gasten:

Karl Lagerfeld eind van de middag gecremeerd

Een uiterst besloten gezelschap heeft eind van de middag in Nanterre, ten noordwesten van Parijs, afscheid genomen van de dinsdag overleden KARL LAGERFELD.

PRINSES CAROLINE van Monaco, een van zijn grootste bewonderaars en bovendien een dierbare vriendin, woonde de crematieplechtigheid bij. Caroline droeg bijna haar hele leven couture van Chanel en Lagerfeld. Ook oud-hoofdredacteur van Vogue Anna Wintour en Carine Roitfeld, de voormalige hoofdredacteur van Vogue Paris bevonden zich onder aanwezigen.

Een gezelschap van zo’n dertig medewerkers, vrienden en relaties verzamelde zich voor de onopvallende bijeenkomst waar geen ruchtbaarheid aan gegeven was. Lagerfeld wilde geen groots afscheid, zoals bijvoorbeeld YVES SAINT LAURENT met een Staatsbegrafenis, middenin Parijs, ten deel gevallen was. Op zo’n vijftien kilometer buiten de stad vond zijn allerlaatste show plaats zonder de van hem bekende glamour en sensatie. Lagerfeld werd in een zwarte kist naar zijn laatste bestemming gebracht.

De as van de mode-tsaar zal binnenkort samen met die van zijn moeder worden uitgestrooid, op een plaats die later bekend gemaakt wordt.

MORGEN OP PAGINA PRIVÉ: SYLVIE – ‘Mijn avonden met Karl Lagerfeld’