Nieuws/Entertainment
3195150
Entertainment

Topmodel Lotte van der Zee (20) in coma na hartstilstand

Model Lotte van der Zee (20) is getroffen door een hartstilstand. Haar familie laat op het Instagram-account van Lotte weten dat zij op dit moment in coma ligt.

„Met het grootst mogelijke verdriet willen wij jullie hierbij informeren over de reden achter Lotte’s publiekelijke afwezigheid de afgelopen dagen”, beginnen haar ouders hun emotionele bericht.

„Twee dagen geleden, tijdens onze vakantie in Westendorf, Oostenrijk, begon Lotte zich in de loop van de middag onwel te voelen. Een gevoel dat snel escaleerde in een plotselinge hartstilstand. Ze is naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht waar ze in coma ligt en momenteel onder intensieve supervisie van de artsen in slaap wordt gehouden, zodat zij haar gezondheid kunnen monitoren.”

„Bij voorbaat dank voor de liefdevolle woorden over onze dochter. We zijn dankbaar voor de steun van iedereen en danken jullie uit de grond van ons hart voor jullie liefde en positiviteit in deze tijden waarin zij dit het meeste nodig heeft. We waarderen het respect voor onze privacy in deze moeilijke tijd.”

Lotte werd in 2017 uitgeroepen tot Miss Teenager Universe.