Entertainment/Sterren
320324074
Sterren

Opnieuw hit van Bolland & Bolland in Netflix-serie

amsterdam

amsterdam

De broers Rob en Ferdi Bolland doen goede zaken. Hun song Rock me Amadeus zal worden gebruikt in de Netflix-serie Stranger Things, laten zij maandag aan De Telegraaf weten. Eerder maakten zij al bekend dat hun hit In the Army Now in de versie van de rockband Status Quo in Netflix’ hitserie The Crown zal worden gebruikt.

amsterdam

amsterdam

Rock me Amadeus werd vertolkt door Falco en zal te zien zijn in een scène waarin de jeugdige sterren uit de serie schaatsen op een schaatsbaan in de stad. De serie speelt zich af in de jaren 80 en volgt een groep tieners die in aanraking komt met bovennatuurlijke krachten. In de populaire serie spelen ook sterren als Wynona Ryder en David Harbour.

Rob en Ferdi Bolland vertellen dat ze ’wederom zeer vereerd zijn’ met ’deze prachtige aanvraag voor Rock me Amadeus uit de USA’. „Stranger Things is een absolute topserie en een wereldwijde hit. We zijn oprecht blij hiermee.”

Het langverwachte vierde seizoen is komende zomer te zien. Fans moesten al ruim twee jaar wachten op het nieuwe seizoen. Dit komt onder meer door de coronapandemie, waardoor de opnamen waren vertraagd.