Nieuws/Entertainment
3206833
Entertainment

’Meghan verklapt geslacht baby’

Al sinds bekend is gemaakt dat Meghan en Harry een baby verwachten, wordt er volop gespeculeerd over het geslacht. Hoewel de twee steeds hebben gezegd niet te weten of ze een jongetje of meisje krijgen, heeft het er nu alle schijn van dat dat niet waar is.

Volgens een bron van Mail on Sunday zou Meghan tijdens haar bezoek aan New York haar vriendinnen in vertrouwen hebben genomen en hebben verklapt dat zij en Harry een prinsje verwachten. De voormalige actrice, die nu zeven maanden zwanger is, zou volop over haar zwangerschap hebben gekletst.

De bron laat echter ook weten dat Meghan niet toe wil geven aan de typische kleuren voor jongens en meisjes, omdat ze dit ouderwets vindt. Toch zouden er wel koekjes met blauw glazuur zijn uitgedeeld tijdens de babyshower en waren er cadeautjes ingepakt in blauw papier. Er gaan dan ook al geruchten dat Meghan alleen maar gezegd zou hebben dat ze een jongetje krijgt om te kijken of ze haar vrienden kan vertrouwen... Er waren namelijk ook roze lekkernijen.

Het paleis zegt nog steeds dat Harry en Meghan het geslacht niet weten. Harry liet eerder al eens grappend weten dat hij juist op een meisje hoopt.