Nieuws/Entertainment
321164
Entertainment

Kim K: „Ik heb het goed gedaan zonder talent”

Het Amerikaanse Interview Magazine heeft Kim Kardashian-West geportretteerd met dochter North in de stijl van voormalig First Lady Jackie Kennedy, daar het tijdschrift claimt dat de socialite ’The American Dream’ meer dan wie ook heeft verwezenlijkt.

In een groot interview met het blad laat Kim zowel haar zakelijke als haar menselijke kant zien. Zo vertelt ze onder anderen over haar leven met en zonder camera’s, de hechte familiebanden, het opvoeden van kinderen met gemengde nationaliteiten, over de constante stroom aan kritiek die ze over zich heen krijgt en over het gevoel dat ze altijd onderschat en niet begrepen wordt.

Achter de vele miljoenen dollars die de familie Kardashian-Jenner-West bezit, gaat veel meer schuil dan op het eerste gezicht te zien is. „Mensen zeggen dat ik geen talent heb. Nou, dan heb ik het volgens mij best goed gedaan voor iemand zonder talent. Mensen mogen van alles over me zeggen, maar niet dat ik niet hard werk. Ik zing niet, ik acteer niet en ik dans niet, maar ik ben niet lui.”