Nieuws/Entertainment
321998
Entertainment

Dj’s verrassen fans met optreden op de Dam

Surpriseshow Armin van Buuren en Hardwell

Op zaterdag 21 oktober zullen Armin van Buuren en Hardwell de Johan Cruijff Arena op z’n kop zetten met hun optreden tijdens het Amsterdam Music Festival. In het kader van die show stonden de dj’s dinsdagmiddag op het balkon van Hotel Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam, waar de twee hun fans trakteren op een spectaculaire pop-up dj-show. Het optreden as exclusief live te volgen via de Facebook-pagina van De Telegraaf.

AMF viert dit jaar haar vijfde editie met als thema We Own the Night en heeft daarom het showelement Two Is One geïntroduceerd. Voor één avond komen twee dj’s van wereldformaat in één unieke act samen. Armin van Buuren en Hardwell, die nog nooit eerder officieel samen hebben opgetreden, bijten dit jaar het spits af.

Eerder maakte de organisatie bekend dat naast het Two Is One-optreden van Armin van Buuren en Hardwell ook David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Don Diablo, Lucas & Steve, Vini Vici en Yellow Claw het podium betreden van de Johan Cruijff Arena op 21 oktober.