Nieuws/Entertainment
323087
Entertainment

Sylvie reageert op ’afblazen’ huwelijk

Vijf maanden geleden maakte SYLVIE MEIS (39) trots haar verloving bekend met zakenman CHARBEL AOUAD (35). Die had haar op romantische wijze in een Hamburgs hotel ten huwelijk gevraagd. Sindsdien gaan vooral in Duitse media verhalen dat het niet alleen maar goed zou gaan tussen onze aan de weg timmerende landgenote en haar Arabische verovering.

Het weekblad Closer meldt vandaag zelfs uit, wat zij ‘een zeer betrouwbare bron’ noemen, op de cover: ‘Liefdesdrama – Huwelijk afgeblazen!’ Sylvie wordt zelf ook geciteerd: „Ik moest een beslissing nemen..”

In werkelijkheid lijkt de schade mee te vallen. Die ‘beslissing’ is Sylvie’s keuze om met trouwen even te wachten tot haar nieuwe kledinglijn, die zij met Amazon op de markt brengt, helemaal op de rit staat.

En vanochtend benadrukt de diva nogmaals dat er tussen haar en Charbel geen vuiltje aan de lucht is: „Mijn focus ligt nu helemaal op mijn eigen lijn Sylvie Flirty Lingerie die vanaf oktober verkrijgbaar is, maar dat verandert niets aan mijn privé-agenda.”