Nieuws/Entertainment

Jamie Foxx presenteert benefiet Harvey

Jamie Foxx

Jamie Foxx

Hollandse Hoogte

Een groep Hollywoodsterren werkt aan een benefietavond voor de slachtoffers van orkaan Harvey. Jamie Foxx maakte woensdag op Instagram bekend dat hij een van de presentatoren is van de speciale televisie-uitzending op 12 september.

Jamie Foxx

Jamie Foxx

Hollandse Hoogte

Scooter Braun, de manager van Ariana Grande, heeft volgens TMZ de organisatie op zich genomen. Hij was ook de drijvende kracht achter het One Love Manchester-benefietconcert na de aanslag na afloop van een concert van Ariana dit voorjaar.

De inzamelingsactie wordt gehouden vanaf drie verschillende locaties: Los Angeles, New York en Nashville. Jamie wordt in LA bijgestaan door Hillary Duff, die oorspronkelijk uit Houston komt. Voor de presentatie in New York is talkshowhost Michael Strahan gestrikt. Ook zou de organisatie in gesprek zijn met Kelly Rowland. Michael en Kelly komen beiden uit Houston.

De locatie in Nashville wordt bemand door Reese Witherspoon en Blake Shelton. De organisatie is volgens TMZ nog druk doende met het benaderen van meer sterren. Onder anderen Jim Parsons van The Big Bang Theory, die ook uit Houston komt, zou hoog op het verlanglijstje staan.

Het één uur durende benefiet wordt door alle grote Amerikaanse zenders uitgezonden.

Lees meer over