Nieuws/Entertainment
324687
Entertainment

Band John en Chrissy sterker door IVF

Chrissy Teigen en John Legend

Chrissy Teigen en John Legend

De band tussen John Legend en zijn vrouw Chrissy Teigen is sterker geworden door het IVF-traject dat zij hebben doorlopen. Dat vertelt de zanger in een interview in Cosmopolitan.

Chrissy Teigen en John Legend

Chrissy Teigen en John Legend

Het paar is samen sinds 2011 en trouwde in 2013. Ze hadden al snel een kinderwens, maar een zwangerschap bleef uit. Na een IVF-behandeling werd in april van vorig jaar dochter Luna geboren. „Het is moeilijk als het niet op natuurlijke wijze lukt”, vertelt John. „Je wil dat alles gewoon werkt, dat alles perfect is maar soms is dat niet zo.” Wel brachten de vruchtbaarheidsproblemen de zanger en het model dichter bij elkaar. „Een kind krijgen is een test voor een stel. Daar samen doorheen gaan maakt je band sterker. Want als je dat redt, kun je alles aan.”

De twee willen graag meer kinderen en zullen zich daarvoor opnieuw tot IVF wenden. „We prijzen ons gelukkig dat we in een tijd leven waarin je op andere manieren kunt verwekken. Door IVF hebben we Luna en hopelijk zal het ons nog een paar geweldige kinderen brengen.”