Nieuws/Entertainment
3246899
Entertainment

Dan Karaty verlaat jury Dance Dance Dance: ’Teleurgesteld’

Dan Karaty stopt als jurylid bij het programma Dance Dance Dance. Hij schrijft op Instagram dat hij ’erg teleurgesteld’ is. Hij geeft geen reden van zijn vertrek, maar Talpa doet dat in een reactie aan De Telegraaf wel.

„Het moeten doen van deze mededeling is bitterzoet. Ik zal de show missen, maar ik ben blij voor Jan Kooijman. Ik wens hem het beste”, meldt Karaty, die meteen van de gelegenheid gebruik lijkt te maken om zijn vervanger aan te kondigen. Helemaal weg bij RTL 4 gaat Karaty niet. Hij zegt dat hij onderdeel zal zijn van een aantal nieuwe en spannende shows, waar hij later meer over zal vertellen.

Talpa bevestigt het nieuws en licht het toe. Volgens hen had Karaty andere contractuele verplichtingen, waardoor hij niet beschikbaar was. „Gelukkig hebben wij in Jan Kooijman een perfecte opvolger gevonden, daar zijn we erg blij mee.”

Vanaf 1 maart startten de danstrainingen voor Dance Dance Dance, dat in het najaar wordt uitgezonden. Eerder maakte SBS de kandidaten bekend, onder wie Sharon Doorson, OG3NE en Danny de Munk.