Nieuws/Entertainment
3252141
Entertainment

Moeder Wesley Sneijder ’zit er helemaal doorheen’

Wesley Sneijder

Wesley Sneijder

Half Nederland reageerde geschokt op het uit elkaar gaan van Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau. Wesley’s moeder is meer dan geschokt, zij laat weten dat zij er ’ helemaal doorheen zit’.

Wesley Sneijder

Wesley Sneijder

„Het is me allemaal teveel”, vertelt Sylvia Sneijder in de uitzending van 6 Inside. Ze laat weten dat ze net een paar weken geleden haar zus heeft verloren, Wesley’s tante en onder doktersbehandeling staat. „Ik zit aan allemaal medicijnen.”

Dat een scheiding er ook bij de familie inhakt, met alles wat erbij komt spelen, bleek ook wel bij de eerdere break-up van Yolanthe, destijds met Jan Smit. Zijn moeder Gerda deed toen in een openhartig interview met Evert Santegoeds in Shownieuws een schokkend boekje open, verontwaardigd als ze was dat Yolanthe het hele door hen gezamenlijk ingerichte huis had leeggehaald, tot aan de gastendoekjes aan toe.

Naast alle geschokte reacties, waren de grappige adviezen aan Wesley Sneijder om dus maar vooral goed op zijn spulletjes te letten en eventueel de moeder van Jan Smit te bellen voor advies, gisteravond dan ook niet van de lucht.