Nieuws/Entertainment
3267220
Entertainment

Bedrag van bijna 162.000 dollar betaald

R. Kelly weer op vrije voeten dankzij onbekende geldschieter

R. Kelly

R. Kelly

R. Kelly is weer op vrije voeten. Volgens TMZ werd de r&b-zanger vrijgelaten, nadat hij de alimentatieschuld aan zijn vrouw had afbetaald. De 52-jarige artiest werd woensdag opgepakt vanwege de kwestie.

R. Kelly

R. Kelly

R. Kelly had zijn ex-vrouw Drea Kelly al tijden geen alimentatie betaald. Hij was de moeder van zijn drie kinderen nog bijna 162.000 dollar verschuldigd. Die zijn nu betaald. Volgens TMZ had de de zanger daar wel de hulp van een geldschieter voor nodig. Zelf zegt hij namelijk bijna failliet te zijn. Bij zijn vrijlating zei R. Kelly tegen de mensen die voor de gevangenispoort stonden te wachten, dat hij de kwestie met zijn ex verder gaat oplossen.

De zanger, die van 1996 tot en met 2009 met Drea getrouwd was, zou haar sinds de scheiding maandelijks ruim 20.000 dollar moeten betalen. Kelly had tot woensdag de tijd om het hele bedrag op te hoesten.

Onlangs werd R. Kelly aangeklaagd voor seksueel misbruik. Hij wordt ervan verdacht vier mensen, onder wie drie minderjarigen, van 1998 tot en met 2010 te hebben misbruikt.