Nieuws/Entertainment
3271022
Entertainment

Vrienden: Jennifer en Alex zijn soulmates

Volgens vrienden is Jennifer Lopez ’compleet in de wolken’, nu ze verloofd is met haar vriend Alex Rodriguez. „Ze zijn geweldig samen en halen het beste in elkaar naar boven. Ze steunen elkaar onvoorwaardelijk”, aldus een bron tegenover People.

„Eigenlijk was het vanaf het begin van hun relatie duidelijk hoe goed ze bij elkaar passen, ze viel als een blok voor hem. Al snel begon ze aan een toekomst met Alex te denken en kwam ook het woord ’trouwen’ ter sprake. Maar toen heeft Jennifer op de rem getrapt omdat ze wilde genieten van het moment en de tijd met hun beider kinderen samen. De kinderen van Jennifer en haar ex-man Marc Anthony, tweeling Max en Emme, kunnen het goed vinden met de dochters van Alex, Ella en Natasha. Samen zijn ze een grote gemixte familie en dat maakt zowel Jennifer als Alex heel gelukkig.”

Afgelopen weekend maakten de tortelduifjes hun verloving bekend via Instagram. Lopez was drie keer eerder getrouwd, voor Rodriguez wordt het zijn tweede huwelijk. Wanneer het stel daadwerkelijk in het huwelijksbootje stapt, is nog onbekend.