Nieuws/Entertainment
3275441
Entertainment

Victoria en David Beckham goed voor 700 miljoen

David en Victoria Beckham zijn samen goed voor 700 miljoen pond. Dat schrijven de Britse tabloids The Sun en Mirror. De kranten hebben de jaarcijfers van de bedrijven van de Beckhams nauwkeurig bestudeerd en trekken de conclusie dat 2018 een lucratief jaar was voor het stel.

De drie bedrijven van David Beckham, Footwork, Beckham Brand Holdings en DB Ventures, hadden een gezamenlijke omzet van 560 miljoen pond. De winst verdubbelde van 21 miljoen naar 47 miljoen pond.

De waarde van het aandeel dat Victoria heeft in het mode-imperium dat haar naam draagt, wordt geschat op 100 miljoen pond. De opbrengsten van haar muzikale carrière zouden Posh jaarlijks 10 miljoen pond opleveren.

Volgens The Sun verdiende het echtpaar in 2018 ook 8 miljoen pond met de verkoop van hun kapitale villa in Los Angeles. Het stel zou 28 miljoen hebben gevangen voor het huis.

Ook 2019 wordt een goed jaar voor Victoria. Hoewel zij niet meedoet aan de concerttour van The Spice Girls is de verwachting dat zij ook volop meeprofiteert via de beeldrechten en royalty's.