Nieuws/Entertainment
3282922
Entertainment

Sterren reageren op schandaal Huffman en Loughlin

Lori Loughlin, Felicity Huffman

Lori Loughlin, Felicity Huffman

Verschillende Hollywoodsterren hebben geen goed woord over voor Felicity Huffman en Lori Loughlin, die ervan verdacht worden steekpenningen te hebben betaald om hun dochters op hoog aangeschreven universiteiten te krijgen.

Lori Loughlin, Felicity Huffman

Lori Loughlin, Felicity Huffman

Rob Lowe deelde een familiekiekje van zijn zoon Johns diploma-uitreiking op Stanford, en schreef daarbij: „Erg trots op mijn eerlijke, hardwerkende zoons.” Lena Dunham twitterde: „Alle mensen die bij deze fraude betrokken waren hadden hun geld op een hoop moeten gooien om een eliteschool te starten waar Lori Loughlin lesgeeft in glimlachen.”

Comedian Billy Eichner stelde dat andere Desperate Housewives-sterren hem op goede scholen hadden geholpen en vakgenoot Patton Oswalt grapte dat zijn ouders hetzelfde hebben gedaan toen bleek dat hij maar een middelmatige student was.

De sterren waren niet de enige die online commentaar leverde op de fraudezaken van Felicity en Lori. Op Twitter waren niet alleen hun namen maar ook ’Aunt Becky’, het personage dat Lori in Full House speelde trending.