Nieuws/Entertainment
3288863
Entertainment

Diana Ross (74) slaat opdringerige fan

Diana Ross was allesbehalve ’amused’, toen een aanwezige bij een verrassingsconcert van haar in New York haar probeerde te porren terwijl ze aan het zingen was. De 74-jarige zangeres raakte zichtbaar geïrriteerd toen de man haar benaderde, meldt Page Six.

Ross gaf de man een pets en trok haar boa weg, voordat de beveiliging kwam aansnellen om hem te verwijderen. Daarvoor stak hij nog zijn middelvinger op naar Diana.

Bij het concert waren onder andere Kendall Jenner, Cara Delevingne en Hailey Bieber aanwezig. Volgens aanwezigen zouden zij rijkelijk beloond zijn voor hun aanwezigheid bij de opening van het Ian Schrager Edition Hotel op Times Square. De modellen zouden per persoon een ruime 200.000 euro gekregen hebben om het feestje op te luisteren.

Ian Schrager was samen met Steve Rubell het brein achter de legendarische club Studio 54 in New York. Het was destijds ook Diana Ross die zong op de allerlaatste avond dat Studio 54 open was, voordat Schrager en Rubell wegens belastingontduiking naar de gevangenis moesten.

Rubell overleed in 1989. „Het is jammer dat hij dit niet meer mag meemaken”, aldus Schrager.