Nieuws/Entertainment
3293976
Entertainment

Hallmark trekt handen af van Lori Loughlin

Het Amerikaanse tv-station Hallmark stopt de samenwerking met actrice Lori Loughlin nu ze verdachte is een omkopingsschandaal. Dit laat het moederbedrijf Crown Media Family Network in een verklaring weten. „We werken niet langer samen met Lori Loughlin. En we stoppen op alle kanalen met de ontwikkeling van alle producties waar zij bij betrokken is”, zegt het bedrijf in het statement.

Een van de producties die niet langer op de zender is te zien is de reeks tv-films Garage Sale Mystery, melden Amerikaanse media.

De Full(er) House-actrice meldde zich woensdag bij de rechtbank in Los Angeles om zich te verantwoorden over het omkoopschandaal waar zij en haar man Mossimo Giannulli in verwikkeld zijn. Het stel betaalde bijna een half miljoen euro om hun dochters op een bepaalde universiteit te krijgen en loog dat beide meiden goede roeisters waren, om hen zo als ’atleet’ binnen te krijgen bij de universiteit. Lori kwam vrij na het betalen van een borgsom van 900.000 dollar. Ook haar man kwam op borgtocht vrij.

Ook voor hun dochter Olivia, een 19-jarige YouTube-ster, heeft het schandaal financiële consequenties. Sephora, bekend van parfum en cosmetica, stopt volgens TMZ de samenwerking met de YouTube-ster. „Na een grondige evaluatie van de recente ontwikkelingen hebben we besloten de samenwerking met Olivia Jade met onmiddellijke ingang te beëindigen”, stelt het Franse cosmeticamerk. Olivia’s website waarop ze de cosmetica aanprijst, is al offline gehaald.