Nieuws/Entertainment
3301491
Entertainment

Brian Austin Green verdedigt uitblijven reactie Luke Perry

Brian Austin Green heeft voor het eerst sinds het overlijden van zijn Beverly, Hills 90210-collega Luke Perry van zich laten horen. Fans namen de acteur kwalijk dat hij niet reageerde op de dood van Perry op 4 maart. „Het overlijden van Luke is vreselijk. Maar zoals velen al hebben gezegd: iedereen rouwt op een andere manier”, reageerde de acteur toen hij via Instagram op zijn radiostilte werd aangesproken.

Green deelde op Instagram het nieuws dat hij deze zomer een podcast gaat opnemen in de Southern California’s Torrance High School, die te zien was in Beverly Hills, 90210. De acteur nodigde fans uit om ook te komen. Dit schoot bij enkele volgers in het verkeerde keelgat. Ze vonden het te snel na de dood van Perry en namen hem kwalijk dat hij niet, zoals andere hoofdrolspelers uit de serie, een bericht over zijn medespeler had geplaatst. „Als het te snel is om te komen naar iets wat bedoeld is als een leuke avond, dan hoef je niet te komen. Iedereen moet elkaars proces respecteren”, zei de acteur tegen een kritische fan.

Wel kreeg Green ook veel bijval van volgers die ingingen op de kritiek van anderen. „Bedankt dat jullie voor me opkomen, maar het is niet nodig”, schreef de acteur.

Perry overleed begin deze maand aan de gevolgen van een beroerte. Op social media werd Perry door velen herdacht, onder anderen door Beverly Hills 90210 collega’s Jason Priestley, Gabrielle Carteris, Tiffani Thiessen en Ian Ziering.