Nieuws/Entertainment
3301555
Entertainment

Georgina Verbaan van Tinder gegooid

Georgina Verbaan hoopte op Tinder een nieuwe liefde te vinden, maar daar heeft de datingapp een stokje voor gestoken. Het account van de actrice is namelijk verwijderd, zo laat ze weten op Twitter.

„Toevoeging aan mijn bio: mag niet op datingapps, van datingapps”, zo schrijft Georgina bij een screenshot, waarop te lezen is dat haar profiel verwijderd is omdat er activiteiten zijn geconstateerd die in strijd zijn met de gebruiksvoorwaarden.

Wat die activiteiten precies zijn, is onduidelijk. Volgens Georgina heeft ze geen mail gehad maar is ze er gewoon af gegooid. Haar volgers denken dat het account misschien verwijderd is, omdat Tinder dacht dat het niet echt de actrice was die erachter zat.

Vrijdag werd Georgina al van een andere app, Her, verwijderd. „Nou ja. Ik heb niet eens iets raars gedaan. Dachten mensen dat ik een nep Georgina ben? Kan niet eens op een datingapp. Hoe moet ik mijn levon nu vormgevon?”

Georgina is sinds een jaar weer vrijgezel, nadat er een einde kwam aan haar relatie met Bram van Leeuwen. Het lijkt er nu op dat ze niet per se op zoek is naar een man; Her is een app om vrouwen te leren kennen.