Nieuws/Entertainment
3308580
Entertainment

Nieuwe clip Ali B nu wel online

Ali B.

Ali B.

Ali B heeft zijn nieuwe videoclip maandag om 12.00 uur online gezet, ondanks de schietpartij in Utrecht. Vrijdag besloot Ali zijn nieuwe clip nog even vast te houden na de aanslagen in Nieuw-Zeeland.

Ali B.

Ali B.

De rapper heeft via Instagram laten weten nog niets over de schietpartij in een tram in Utrecht te weten, toen hij maandagmiddag zijn nieuwe clip online zette. Ali B. zit momenteel in Marokko om te investeren in vastgoed en kreeg het nieuws daardoor pas later mee.

„Wow ik krijg net dit nieuws binnen hier in Marokko”, schrijft Ali op Instagram. Hij bidt nu voor de slachtoffers en nabestaanden. Ook deelt hij een foto van de vermoedelijke dader. „Dit is de zieke geest die verantwoordelijk lijkt te zijn, benader hem niet zelf! Bel 0800 6070!”

Utrecht werd maandagochtend opgeschrokken door een schietpartij in een tram, de politie ontving de eerste melding om 10.45 uur. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt, er wordt rekening gehouden met een terroristische daad.

Uit respect voor de nabestaanden en slachtoffers van de aanslagen op verschillende moskeeën in Nieuw-Zeeland besloot Ali vrijdag de clip bij Dounia weer offline te halen.