Nieuws/Entertainment
3339495
Entertainment

’Jordyn Woods profiteert van verraad Khloé’

Jordyn Woods

Jordyn Woods

Jordyn Woods buit elk moment van haar nieuw verworven bekendheid uit. Ze trok een groep paparazzi aan en genoot volgens TMZ zichtbaar van alle aandacht.

Jordyn Woods

Jordyn Woods

De voormalige beste vriendin van Kylie Jenner verscheen in het populaire Craig’s in West-Hollywood vrijdagavond en zag eruit alsof ze wist dat ze daar de spotlights zou pakken. Ze zag er op en top sexy gekleed uit en zei niets, wat juist, stelt TMZ, ’alles zegt’. Maar liefst 32 fotografen waren bij het restaurant en ze dromden om Jordyn Woods heen.

Met een geposeerde nonchalance lachte ze naar de camera’s. Ze beantwoordde geen enkele van de vragen, zoals: ’Mis je Kylie?’, ’Wanneer spreek je weer met haar af?’ en ’Heb je al met Khloé gesproken?’.

Vreemd genoeg pakt het voor haar goed uit dat ze zoende met Tristan Thompson, de man van Khloé. Ja, ze is haar vriendschap en zakelijke samenwerking met Khloé’s halfzusje Kylie erdoor kwijtgeraakt en alle Kardashians kunnen haar bloed wel drinken, maar ze kan nu bogen op haar eigen faam en startte haar eigen lijn van nepwimpers. Die profiteert nu van haar spijtbetuiging in Jada Pinkett Smith’s show Red Table Talk: ondanks haar vele tranen bleven haar wimpers perfect zitten, merkten kijkers op.