Nieuws/Entertainment
3341171
Entertainment

Barbra Streisand komt terug op Jackson-uitspraken

Barbra Streisand heeft gereageerd op kritiek die naar aanleiding van haar uitspraken over Michael Jackson is ontstaan. De zangeres zei vrijdag in een interview met The Times dat ze de twee mannen die in de documentaire Leaving Neverland over misbruik vertellen gelooft, maar dat de twee ook ’niet doodgingen’ aan het misbruik.

„Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden aan iedereen die ik pijn heb gedaan en voor het misverstand dat is ontstaan door mijn onzorgvuldig gekozen woorden over Michael Jackson en zijn slachtoffers”, schrijft de 76-jarige Streisand op Instagram over haar eerdere uitspraken. „Die woorden geven zoals ze zijn opgeschreven geen blijk van mijn echte gevoelens.”

De zangeres richt zich direct tot de twee mannen uit de documentaire, James Safechuck en Wade Robson. „Evenals alle slachtoffers van seksueel misbruik moeten zij hun ervaringen de rest van hun leven meetorsen. Ik voel diepe spijt en ik hoop dat James en Wade weten dat ik ze enorm respecteer voor het naar buiten brengen van de waarheid.”