Nieuws/Entertainment
3348484
Entertainment

Dochters Lori Loughlin niet geschorst

De dochters van Full House-actrice Lori Loughlin staan nog gewoon ingeschreven op hun universiteit USC. Dat heeft het opleidingsinstituut laten weten na berichten dat Isabella en Olivia Giannulli de universiteit hadden verlaten of zelfs waren geschorst.

Lori, haar echtgenoot en zo'n vijftig andere Amerikaanse ouders werden eerder deze maand aangehouden na onderzoek van de FBI waaruit is gebleken dat ouders flink geld hebben betaald om hun kinderen op illegale wijze op prestigieuze universiteiten te krijgen. Zo zouden Isabella en Olivia zijn aangenomen als onderdeel van het roeiteam, terwijl de zussen helemaal niet aan die sport doen.

Afgelopen weken deden verhalen de ronde dat Olivia (19), die bekend is als YouTube-ster Olivia Jade, en haar een jaar oudere zus Isabella niet langer student zijn aan USC. Volgens sommige berichten hebben zij hun studie afgebroken, in andere werd gemeld dat ze gedwongen zijn vertrokken. USC liet maandag weten dat beide studenten nog staan ingeschreven en dat de onderwijsinstelling de zaken van studenten die betrokken zijn bij het schandaal individueel beoordeelt.

Lori en echtgenoot Mossimo Giannulli zijn momenteel op borgtocht vrij. Hun rechtszaak wordt begin april voortgezet.