Nieuws/Entertainment
3348581
Entertainment

Zanger Kees Versluys opnieuw in ziekenhuis

Zanger en Elvis-imitator KEES VERSLUYS (53) is opnieuw in het ziekenhuis terecht gekomen, nadat hij twee weken geleden in Meerkerk werd aangereden door een bestelbus die onverwacht, hard, achteruitgereden kwam. Op videobeelden is te zien hoe hij door de klap door de lucht vliegt, een merkwaardige draai maakt en tegen de grond wordt gesmakt. Pas in de ambulance kwam hij weer bij bewustzijn.

„Ik heb ongelooflijk veel pijn doordat er nek- en rugwervels zijn beschadigd”, vertelt Kees die in 1993 in een klap beroemd werd als ’PAUL ANKA’ in de Sounmixshow van HENNY HUISMAN. Ook daar had hij toen pech. Tijdens zijn live-optreden werd hij geraakt door de camera-kraan en het bloed liep over zijn gezicht. In een interview met PRIVÉ vertelt hij vandaag over de andere tegenslagen in zijn leven.

Ook nu zit het hem dus tegen: „Ik was weer opgenomen omdat ik zelfs een slokje water niet binnenhoud en ze bang zijn voor uitdroging. Zeven optredens heb ik moeten cancellen, net in de tijd dat mijn nieuwe single Vanaf Vandaag uit is, waarvoor we met een mooie clip alles uit de kast hebben gehaald.”