Nieuws/Entertainment
3385359
Entertainment

Ariana Grande reageert op geruchten biseksualiteit

Sinds Ariana Grande haar nieuwe single Monopoly heeft uitgebracht, zijn haar volgers in rep en roer over de mogelijke verborgen boodschap in het lied. Het vermoeden is ontstaan dat de 25-jarige zangeres biseksueel is, omdat ze zingt dat ze zowel vrouwen als mannen leuk vindt.

Haar nieuwsgierige volgers vragen zich sinds de release van Monopoly af hoe het nu precies zit met de seksuele voorkeur van Ariana. De zangeres, die nog nooit op romantisch vlak met een vrouw is gespot en serieuze relaties heeft gehad met onder meer Mac Miller en Pete Davidson, heeft nu eindelijk gereageerd op alle speculaties.

Een van haar fans verdedigde Ariana op Twitter door te schrijven dat Grande zichzelf „geen label op hoeft te plakken, maar ze heeft gezegd wat ze heeft gezegd.” Daar blijkt de popster het mee eens te zijn. „Ik heb dat nog nooit gedaan, ik voel nog steeds die behoefte niet en dat is oke”, reageert Ariana, waarmee ze het antwoord nog steeds in het midden laat.

Volgens een bron van Bang Showbiz heeft de single echter helemaal niets te maken met haar seksuele geaardheid, maar wil ze hier simpelweg mee laten zien dat ze de LGBT gemeenschap steunt. „Het is algemeen bekend dat ze zich inzet voor LGBT en dit is haar manier haar vrienden te helpen.”