Nieuws/Entertainment
3397368
Entertainment

Overgestapte Geraldine Kemper voelt zich jarig

Geraldine Kemper is in januari al een jaartje ouder geworden, maar het voelde donderdag alsof ze weer jarig was. De presentatrice kreeg aan de lopende band felicitaties toen bekend werd dat ze de overstap maakt van BNNVARA naar RTL. „Ik krijg de hele tijd berichtjes, ik word gebeld, iedereen is blij. Ik heb de hele tijd zin in champagne”, zei Geraldine in RTL Boulevard.

De 29-jarige tv-ster hoefde niet lang na te denken over de transfer. „Ik ben al een aantal keer eerder gevraagd en ik heb altijd gezegd: ’nee, ik zit prima’. Alleen op een gegeven moment kwam die tien jaar eraan en toen dacht ik: misschien moet ik eens op gesprek gaan.”

Dat gesprek beviel Geraldine wel. „Het was zo leuk. Ik kreeg een mooi programmapakket aangeboden. Ik dacht: ik moet gewoon die stap gaan maken.”

Geraldine gaat bij RTL in ieder geval een aan Expeditie Robinson gelieerd programma maken voor Videoland en ze wordt backstagereporter bij The Voice of Holland. „Er komt meer, maar daar mag ik nog niets over zeggen”, aldus de presentatrice. Voor BNNVARA maakt ze nog een seizoen 3 op Reis.