Entertainment/Sterren
34132174
Sterren

Dit is de nieuwe liefde van Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk, die sinds 1986 was getrouwd met Karin van Munster, heeft het liefdesgeluk alweer aan zijn zijde. De zestigjarige tv-presentator en voormalig gezicht van De Wereld Draait Door heeft een relatie met Martha Riemsma.

Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk

Dat heeft het management van Van Nieuwkerk bevestigd. Riemsma is hoofdredacteur bij de regionale krant De Twentsche Courant Tubantia, een functie die het BnnVara-icoon eind jaren negentig bekleedde bij het Parool.

De in Veenwouden (Friesland) geboren veertiger is gescheiden en heeft twee zonen. Ook Van Nieuwkerk heeft met zijn ex twee kinderen: zoon Kees en dochter Jet. Die laatste, die onder meer bekend is van haar kookboeken, beviel afgelopen najaar van haar zoontje Frenkie.

(Tekst gaat verder onder de foto.)

Martha Riemsma

Martha Riemsma

Aan Van Munster gaf van Nieuwkerk in 1986 zijn jawoord, maar in 2007 gingen de twee kort uit elkaar. „Ik heb mijn ouders, kinderen en vrouw veel verdriet gedaan”, vertelde Van Nieuwkerk daarover in DWDD.

„Ze spraken me aan op losbandig gedrag. Op drank, mijn grootste vriend en vijand. Dat heb ik moeten dresseren, uiteraard, anders kun je niet leven, anders kun je niet een liefdevol en sociaal leven hebben in het gezin waar ik deel vanuit maak, en dat wilde ik graag.”

Het management van de presentator wil niet bevestigen dat Van Nieuwkerk en Van Munster zijn gescheiden.

.