Nieuws/Entertainment
3414073
Entertainment

Wow! Deze cosmetische ingrepen heeft Naomi allemaal laten doen

Naomi Dijkstra

Naomi Dijkstra

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Daar weet Naomi Dijkstra als geen ander. De vriendin van Michael van der Plas heeft een hele waslijst aan ingrijpen die ze al heeft laten doen, maar is nog steeds niet tevreden.

Naomi Dijkstra

Naomi Dijkstra

”Nou, als eerste mijn lippen, daarna mijn borsten”, vertelt Naomi aan Shownieuws over alle cosmetische ingrepen die ze al heeft ondergaan. „Ik heb twee keer een facelift gehad, ik heb mijn kaaklijn laten doen, ik heb mijn kin laten doen, ik heb mijn fronsrimpels hier laten doen”, wijzende naar haar voorhoofd. „En ik heb mijn rimpels hier laten doen”, wijzende naar de plekken naast naar mond.

Maar daar houdt het nog niet op. „Ik heb mijn neus al een keer met fillers soort van recht laten zetten. Ik heb mijn billen nog laten doen. Weer een keer de fillers uit mijn lippen laten halen en er weer in laten doen”, gaat ze verder.

En hoewel dit al een flinke opsomming is, is ze nog altijd niet klaar met het aanpassen van haar uiterlijk. Bovenaan haar verlanglijstje staat de wens om opnieuw haar neus te laten doen.

Op de hoogte blijven van al het nieuws over de sterren? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.