Nieuws/Entertainment
3436039
Entertainment

’Angelina wil Brad terug’

Zo’n 2,5 jaar zijn Angelina Jolie (43) en Brad Pitt (55) bezig met de vechtscheiding waaraan maar geen einde lijkt te komen. Toch zou er snel een einde aan kunnen komen, volgens een insider.

„Angelina heeft duidelijk gemaakt dat ze hun huwelijk een nieuwe kans wil geven”, vertelt een familievriend aan the Sun.

Volgens diezelfde anonieme bron zou de scheiding een zware wissel op de actrice trekken. „Ze kan de scheiding maar niet verwerken, en dat had ze zelf niet verwacht. Daarom wil ze dat haar familie terug samenkomt. Ze wil haar huwelijk een nieuwe kans geven. Angelina heeft Brad gesmeekt om de scheiding te laten varen.”

Brad daarentegen ziet een verzoening niet zitten. „Hij wil dat de scheiding wel degelijk wordt afgerond. Dat had eigenlijk al meer dan een jaar geleden kunnen gebeuren, maar Angelina kan hem maar niet loslaten”, aldus de insider. Ondertussen zou de acteur er alles aan doen om een goede band met zijn kinderen te onderhouden.

Onlangs zijn de filmsterren, die in september 2016 aankondigden te gaan scheiden, samen gezien bij een advocatenkantoor in Beverly Hills.

Op de hoogte blijven van al het nieuws over de sterren? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.