Entertainment/Gossip
34427659
Gossip

’Kanye West saboteert rechtszitting met Jezus-masker’

Kanye West wordt ervan beschuldigd een rechtszitting gesaboteerd te hebben door daar te verschijnen met een ’Jezus-masker’ op. Dat melden verschillende Britse media.

De artiest en ex van Kim Kardashian zat bij de zitting omdat hij zijn belofte aan het bedrijf MyChannel Inc om in hun te investeren, gebroken zou hebben. Dat nadat hij de technologie van het bedrijf had gebruikt voor zijn merchandise voor zijn merk Yeezy.

Tijdens de zitting, die virtueel was, weigerde hij om vragen te beantwoorden, zat hij constant met zijn telefoon te spelen, sprak hij de advocaat van MyChannel Inc, Michael Popok, voortdurend aan met ’boy’ en droeg hij een masker met het gezicht van Jezus. Na tien minuten verhitte discussie zou Kanye al weggestormd zijn.

Een andere advocaat van het bedrijf, Ben J. Meiselas, zegt in Mirror: „Wests pogingen om de zaak te saboteren, zullen door de rechtbank gezien worden als de meest buitensporige en ongepaste optredens die ze ooit hebben gezien.”

De advocaten van het bedrijf hebben dan ook een spoedverzoek ingediend om Kanye voor de rechter te kunnen dagen, omdat hij ’agressief gedrag’ vertoonde richting Popok.