Nieuws/Entertainment
3449726
Entertainment

Lori Loughlin: ’Ik ben onschuldig’

Lori Loughlin

Lori Loughlin

Lori Loughlin, die is aangeklaagd wegens fraude bij de toelating van hun dochters op een topuniversiteit en witwassen, heeft maandag gezegd onschuldig te zijn. Ook haar echtgenoot, modeontwerper Mossimo Giannulli, ontkent.

Lori Loughlin

Lori Loughlin

Dat blijkt volgens The Hollywood Reporter uit documenten die het koppel heeft ingediend. Louglin en Giannulli willen daarom ook niet in de rechtbank verschijnen.

Lori en nog zo’n vijftig andere ouders, onder wie ook actrice Felicity Huffman, werden vorige maand aangeklaagd wegens fraude bij de toelating van hun kinderen op topuniversiteiten. De Full House-actrice zou een half miljoen dollar hebben betaald aan een frauduleuze organisatie die ervoor zorgde dat haar twee dochters op papier in het roeiteam van universiteit USC zaten. Beide studenten doen echter helemaal niet aan die sport.

Het is de eerste keer dat het koppel publiekelijk reageert op de zaak. Ook andere ouders ontkennen de aanklachten. Felicity Huffman heeft onlangs wel toegegeven schuldig te zijn aan fraude.

Vorige week is voor zestien ouders de aanklacht aangepast van fraude naar witwassen. De maximale straf is daarmee van twee jaar naar twintig jaar celstraf gegaan.

Op de hoogte blijven van al het nieuws over de sterren? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.